Új funkcióval elérhető a Metrum Referencia 19.02-es verziója

Számlák letöltése a NAV online számla felületéről
A jövőben lehetőség van a Webpostán keresztül hozzáférni az ügyfél azon bejövő és kimenő számláihoz, amelyek letölthetők a NAV rendszeréből. A programba való beolvasás eredményeként már nem csak a kimenő számlákat vizsgálhatjuk részletesen, hanem különböző riportokat, lekérdezéseket készíthetünk mindkét halmazból. A virtuális számlakép segítségével szemléletesebb lesz a vizsgálatra kiemelt számla tényleges tartalma.
A funkció működtetéséhez a WebPosta legalább 5 GB-os csomagjának megléte szükséges. Amennyiben még nem rendelkezik ilyen WebPostafiókkal, és szeretné kihasználni az új fejlesztés által biztosított lehetőségeket, kérjük, először rendelje meg a WebPosta csomagot! (https://metrumwebposta.hu/). Ha már rendelkezik a megfelelő előfizetéssel, először ügyfelenként be kell állítani a WebPosta felületén egy ún. technikai felhasználót. Ennek lépéseihez a http://metrumreferencia.hu/ oldalon találhat segítséget.

Vizsgálatra kiválasztás és mintavétel
Megteremtettük a képernyő ablakok további nagyítási lehetőségét, valamint kisebb formai módosítások történtek.

Az új verzió a https://mkvkok.hu/refreg/ oldalról tölthető le.

Bemutatók, oktatás - 2022. ősz

Metrum Referencia klubnap

- 2022. október 7. - részletek és jelentkezés
- 2022. december 2. - részletek és jelentkezés

Metrum Referencia zoom bemutató

- 2022. október 21. (Vizsgálatra kiválasztás és mintavétel) - részletek és jelentkezés
- 2022. november 25. (A NAV-online adatok használata a könyvvizsgálathoz, a webposta segítségével) - részletek és jelentkezés