Gyakran ismételt kérdések

Metrum Referencia

Megrendeléssel, letöltéssel, telepítéssel kapcsolatos kérdések

Amennyiben az ajánlott telepítési útvonalakat alkalmaztad a régi gépen, másold át a C:/Pbref és a C:/Program Files (x86)/Pbref könyvtárakat a régi gépről az új gépre..

Ezt követően lépj be e-mail címeddel és jelszavaddal az https://mkvkok.hu/refreg/?m=login oldalra.

Az Aktiválás menüpontban kattints a legutolsó év sorának (legfelső sor) végén látható Aktiválás szövegre, kattints a Deaktiválás gombra majd a megjelenő listából válassza ki az deaktiválandó példányt és kattintson a Deaktiválás gombra. (Ha több példánnyal rendelkezel, akkor a deaktiválandó példány azonosítóját megtalálod a régi gépen futó program Segítség / Névjegy menüpontjában megnyíló ablak 4. sorában.) Ha a legutolsó évben van kiegészítő modulod is (Pénzügyi vállalkozás kiegészítő modul, Átalakulás modul), akkor az előzőekhez hasonlóan azokat is deaktiváld.

A Letöltés menüpontban töltsd le telepítőt, és futtasd a megszokott módon. (Nem kell tehát valamennyi évet telepítened, elegendő csak az utolsót.)

Ha meggyőződtél arról, hogy az áttelepítés sikeres volt, töröld az alkalmazást az eredeti helyéről.

Ha nem vagy biztos abban, hogy helyesen jártál el, kérj tőlünk segítséget, és addig semmiképpen se törölj adatot.

Ha bankkártyás fizetési módot választasz, azonnal le tudod tölteni a programot. Ha átutalással fizetsz, akkor egy – két munkanapon belül tudod ezt megtenni.

Lépj be webes fiókodba és hívd meg a Megrendelés menüpontot. Az Űrlap „tudni fogja”, hogy a második példányt rendeled, és ennek megfelelően fogja árazni azt. Ugyancsak az űrlapon jelölheted meg, hogy hány példány Átalakulás kiegészítő modult szeretnél. Fontos, hogy összességében csak annyi Átalakulás (vagy Pénzügyi vállalkozás) kiegészítő modult rendelhetsz, ahány Metrum Referencia elemző programot rendeltél. Ha kevesebb kiegészítő modult rendelsz, mint amennyi alapprogramod van, akkor a telepítéskor dönthetsz arról, hogy melyik gépre kerüljön fel a kiegészítő modul